Aanmelden of informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fitness in Zeist onder begeleiding van een fysiotherapeut

Fitness Zeist is hét adres voor fysiotherapie, re-integratie, fysio-fitness en ‘lichaam en geest’. Fitness Zeist is echter vooral de plek waar op basis van wederzijds vertrouwen en respect en altijd in samenspraak met de klant voor een bepaalde behandeling wordt gekozen en waar via optimale zorg gestreefd wordt voor een snel en vooral duurzaam resultaat.

‘Zorg voor beweging’

Fitness Zeist heeft als motto ‘zorg voor beweging’. Behalve zorg in fysiek opzicht, wordt daadwerkelijk geluisterd naar de wensen van de klant. Behandelaar en klant bepalen vervolgens wat de beste aanpak is; een werkwijze waarbij iedereen zich veilig en prettig voelt. De specialisten van Fitness Zeist kunnen beschikken over royale zalen die wat betreft de uitrusting voldoen aan alle eisen. Fitness Zeist staat voor optimale zorg en hecht nadrukkelijk aan de visie van de klant.

Fitness Zeist

Klassieke en moderne technieken

De fysiotherapeuten van Fitness Zeist helpen bij acute, chronische en langdurige klachten aan het beweegapparaat door gebruik te maken van klassieke en moderne technieken als cyriacs, dry-needling, functionele osteopathie en integratie, Pink Pilates, medical taping en triggerpointbehandeling. Fitness Zeist biedt ook een uitgebreid re-integratieprogramma en werkt daarbij nauw samen met werkgevers en de Arbodienst. Doel van dit programma is het reduceren van ziekteverzuim, het voorkomen van arbeidsuitval en het bevorderen van gezond gedrag.

Maatwerk

Wie ontspannen en op verantwoorde wijze aan de fitheid wil werken, die kan prima terecht bij Fysie. Fysie staat voor maatwerk: u krijgt oefeningen die bij u passen en waarmee u voldoet aan uw eigen doelstellingen. Dit alles onder leiding van een fysiotherapeut. Wie zich behalve fysiek in orde ook vitaal en mentaal goed wil voelen, die zou ‘Lichaam en Geest’ moeten overwegen. Het is dé manier om evenwicht te vinden tussen lichaam en geest.

Fitness Zeist staat behalve voor vakmanschap voor transparantie en heldere communicatie. De medewerkers zijn behalve kundig bijzonder gepassioneerd en streven telkens weer het optimale resultaat na. De faciliteiten van Fysiotherapie Zeist mogen tenslotte gerust indrukwekkend genoemd worden. Wilt u meer weten over fitness in Zeist? U bent van harte welkom bij Fysie, uw fysiotherapeut in Zeist, aan de Godfried van Seijstlaan 41 in Zeist. Bel ons voor het maken van een afspraak (tel: 030 69 181 68) of stuur een mail naar info@fysie.nl. Zo zet u de eerste stap naar een gezond lichaam en een gezonde geest.

Interesse? Neem een proefles!

Voor de oefentijden: klik hier.
Contact opnemen: klik hier

Fysie is lid van Fit!Vak logo de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra.

Fysiotherapie

Fysiotherapeut bij Fysie

Fysiotherapie
Fysie Fysiotherapie behandelt alle acute- en chronische klachten aan het bewegingsapparaat.

Re-integratie

Re-integratie ook op locatie

Re-integratie
Fysie verzorgt Werk- en Re-integratie programma's, bij (dreigend) ziekteverzuim en werk hervatting.

Fysio-fitness

Fysio-fitness bij Fysie

Fysio-fitness
Bij Fysie werkt u samen aan de eigen fitness. Met de fysiotherapeut stelt u, het eigen programma samen.

Lichaam en geest

Balans in lichaam en geest

Lichaam en geest
Fysie behandelt klachten zonder duidelijke oorzaak en herstelt de balans tussen lichaam en geest.