Aanmelden of informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fysiotherapie in Zeist bij Fysie

Pijnloos en soepel kunnen bewegen zijn van grote invloed op uw dagelijks leven. Bij Fysie hebben wij zorg voor beweging. Wij bieden u een breed scala aan behandelmethoden en -technieken waarover u uitgebreid kunt lezen op onze website. Wanneer u hierover vragen heeft, staan wij u graag te woord.

Waarvoor kunt u bij Fysie, Fysiotherapie Zeist, terecht?

Bij alle chronische en acute houdings- en bewegingsklachten kunt u terecht bij Fysie, Fysiotherapie in Zeist. Naast bewegingsklachten kunt u bij ons ook terecht voor (preventieve) bewegingsprogramma’s tijdens de zwangerschap of voor behandeling voor en na een operatie om het herstel te bespoedigen. Wij bieden ook fysiotherapie specifiek gericht op de ouder wordende mens. Bij diabetes heeft bewegen een bewezen positief effect. Fysie Zeist kijkt op al deze gebieden met u mee en biedt een passende behandeling.

U kunt bij ons ook terecht voor bewegingsoefeningen bij de Ziekte van Parkinson. Onze behandelingen worden afgestemd op wat u wilt en kunt.  Voor meer informatie over de werkwijze van Fysie en haar Fysio’s, klik hier

Fysiotherapie

Wat bieden wij nog meer?

Naast fysiotherapie bieden wij re-integratie, fysio-fitness en verschillende mogelijkheden tot behandeling op het gebied van lichaam en geest. Wij werken samen met deskundigen in andere disciplines om zo de meest optimale zorg aan onze klanten te kunnen bieden. Onze fysiotherapeuten volgen voortdurend bijscholing zodat zij de meest actuele kennis kunnen toepassen in uw behandeling.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Na de intake bij Fysie en het opstellen van het behandelplan, wordt de duur van de benodigde behandeling meteen vastgesteld. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. In de ruime oefenzaal werkt u gelijktijdig met anderen aan uw herstel.

Afspraak maken

U bent van harte welkom bij Fysie, uw fysiotherapeut in Zeist, aan de Godfried van Seijstlaan 41 in Zeist. Bel ons voor het maken van een afspraak (tel: 030 69 181 68) of stuur een mail naar info@fysie.nl.

Voor hulpmiddelen: klik hier
Contact opnemen: klik hier
Oefenblok tijden: klik hier

Fysiotherapie

Fysiotherapeut bij Fysie

Fysiotherapie
Fysie Fysiotherapie behandelt alle acute- en chronische klachten aan het bewegingsapparaat.

Re-integratie

Re-integratie ook op locatie

Re-integratie
Fysie verzorgt Werk- en Re-integratie programma's, bij (dreigend) ziekteverzuim en werk hervatting.

Fysio-fitness

Fysio-fitness bij Fysie

Fysio-fitness
Bij Fysie werkt u samen aan de eigen fitness. Met de fysiotherapeut stelt u, het eigen programma samen.

Lichaam en geest

Balans in lichaam en geest

Lichaam en geest
Fysie behandelt klachten zonder duidelijke oorzaak en herstelt de balans tussen lichaam en geest.