Aanmelden of informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Manueel therapeut in Zeist bij Fysie verlicht je pijn

Fysie is behalve voor fysiotherapie, re-integratie, fysio-fitness en ‘lichaam en geest’ zeker ook hét adres voor manuele therapie in Zeist. In Zeist staat de menselijke relatie nog centraal. Het team kiest (altijd) in samenspraak met de klant voor een behandelplan om zo snel en duurzaam resultaat te kunnen boeken. Motto van Fysie is ‘zorg voor beweging’, en dat uitgangspunt spreekt steeds meer mensen aan.

Manueel therapeut in Zeist bij Fysie

Op zoek naar een manueel therapeut in Zeist? Fysie biedt manuele therapie; een behandeling die toegepast wordt als er sprake is van functiestoornissen van gewrichten. Door gebruik te maken van mobilisaties en manipulaties wordt getracht de werking van gewrichtsfuncties in het menselijke lichaam duurzaam te optimaliseren.

Manueel therapeut Zeist komt vooral in actie als er sprake is van hoofd- en nekpijn, pijn die samengaat met het minder functioneren van de wervelkolom, nek- en schouderklachten (met uitstraling naar de armen), de bekende lage rugklachten (al dan niet met pijnlijke uitstraling naar de benen) en ook hoge rugklachten, klachten die nogal eens gepaard gaan met borst- en ribpijn.

Sport Massage

Manuele therapie kan ook dé perfecte behandelwijze zijn als sprake is van duizeligheid bij bewegen van de nek en bij kaakklachten. De manueel therapeut in Zeist komt bovendien in actie als blijkt dat behandeling bij de fysiotherapeut amper verlichting van de pijn biedt. De manueel therapeut Zeist zal je telkens volgens de meest moderne methodes behandelen, het vak manuele therapie is namelijk voortdurend in beweging. Door de toename van specifieke kennis, kan de manueel therapeut Zeist snel en duurzaam resultaat boeken.

Gezondere levensstijl

Behalve een manueel therapeut Zeist, biedt Fysie Zeist veel meer. Heel veel meer. Zo kun je terecht voor fysiotherapie en re-integratie. Dit laatste moet zorgen voor het reduceren van ziekteverzuim en mensen aanzetten tot een gezondere levensstijl. Fysio fitness biedt maatwerk als het gaat om het trainen van spiergroepen die jij op je eigen niveau wilt trainen en wie lichaam en geest volledig in balans wil, die kiest voor lessen ‘Lichaam en Geest’.

Gepassioneerd team

Zowel manuele therapie als alle andere behandelmethodes vinden plaats in royale en goed geoutilleerde ruimtes van Fysie. Het gepassioneerde team hecht nog écht aan de klant en is als geen ander in staat samen met de klant een behandelplan op te stellen waarin zowel behandelaar as klant zich helemaal kan vinden. De overtuiging van Fysie is dat alleen zo de best denkbare resultaten geboekt kunnen worden, resultaten ook die een duurzaam karakter hebben. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel met 030-6918168.

Fysiotherapie

Fysiotherapeut bij Fysie

Fysiotherapie
Fysie Fysiotherapie behandelt alle acute- en chronische klachten aan het bewegingsapparaat.

Re-integratie

Re-integratie ook op locatie

Re-integratie
Fysie verzorgt Werk- en Re-integratie programma's, bij (dreigend) ziekteverzuim en werk hervatting.

Fysio-fitness

Fysio-fitness bij Fysie

Fysio-fitness
Bij Fysie werkt u samen aan de eigen fitness. Met de fysiotherapeut stelt u, het eigen programma samen.

Lichaam en geest

Balans in lichaam en geest

Lichaam en geest
Fysie behandelt klachten zonder duidelijke oorzaak en herstelt de balans tussen lichaam en geest.