Aanmelden of informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Review ervaringen van onze klanten

Met uw review kunnen we nog beter worden!

Via uw review vernemen we graag uw ervaringen en suggesties voor Fysie Fysiotherapie Zeist, haar fysiotherapeuten en andere medewerkers. Links van deze tekst ziet een formulier wat u kunt gebruiken om ons een review toe te sturen.

We houden rekening met uw ervaringen en suggesties. We passen onze werkwijze en technieken aan waar dat betere resultaten oplevert.

We zullen altijd reageren op uw bericht, als de afzender bekend is. De afzender is alleen bekend als het bericht niet anoniem verstuurd is.
De reacties kunnen zowel anoniem als met afzender gegeven worden, net wat uw voorkeur heeft.

Samen kunnen we Fysie nog beter maken.

Alvast dank voor uw inbreng.

U kunt ook direct contact opnemen klik hier.

Ervaringen van onze klanten:

4.5 / 5

Super personeel met veel aandacht

04-10-2016

5 / 5

Ik liep al jaren met rugklachten en heb meerdere fysio's versleten. zonder succes. Via via kwam ik bij Fysie terecht. Na een goed intake gesprek met Thea starten we de behandeling. Ik had niet echt goede hoop om er ooit nog vanaf te zullen komen. Maar niets was minder waar, ik was juist sneller dan verwacht af van mijn klachten.

15-09-2016

4.5 / 5

Fijne gezellige praktijk waar gezelligheid en medeleven nog hoog in het vaandel staan. Er wordt altijd een luisterend oor geboden. Ik kom er al 15 jaar en zal er nog heel lang blijven komen. Meestal maar een paar keer want dan is de kwaal al verholpen.

14-06-2016

5 / 5

Ik ben bij Thea onder behandeling voor mijn klachten n.a.v. de overgang. Ik voel mij prettig bij haar, ze luistert ontzettend goed en neemt mij serieus. Thea is een steun en toeverlaat en mijn klachten zijn onder controle.

01-12-2015

5 / 5

Vakkundig en gepassioneerd. Elke keer kijk ik uit naar de volgende behandeling. Sinds een aantal jaren doe ik aan fitness bij Fysie “Zorg voor Beweging”. Daar heb ik Thea van Berk-Vos leren kennen als een, vanuit haar vakkennis, gedreven en gepassioneerde fysiotherapeut, die met veel aandacht en warme belangstelling haar patiënten/cliënten begeleidt. Het is te merken dat zij die aandacht en warme belangstelling voor de patiënten/cliënten overbrengt op haar hele team van fysiotherapeuten, waardoor er een heel prettige sfeer ontstaat die overslaat op de mensen die haar praktijk voor fysiotherapie en fitness bezoeken. Het resultaat is dat veel mensen daar al vele jaren met plezier komen. Door haar Cranio Sacraaltherapie helpt zij mij, als patiënt, in meer en minder spanningsvolle tijden door herstel van balans en ontspanning van lichaam en geest. Mij helpt dat tot heden zeer goed. Elke keer kijk ik dan ook weer uit naar de volgende behandeling. Met veel dank aan Thea van Berk-Vos.

18-11-2015
1 2

Fysiotherapie

Fysiotherapeut bij Fysie

Fysiotherapie
Fysie Fysiotherapie behandelt alle acute- en chronische klachten aan het bewegingsapparaat.

Re-integratie

Re-integratie ook op locatie

Re-integratie
Fysie verzorgt Werk- en Re-integratie programma's, bij (dreigend) ziekteverzuim en werk hervatting.

Fysio-fitness

Fysio-fitness bij Fysie

Fysio-fitness
Bij Fysie werkt u samen aan de eigen fitness. Met de fysiotherapeut stelt u, het eigen programma samen.

Lichaam en geest

Balans in lichaam en geest

Lichaam en geest
Fysie behandelt klachten zonder duidelijke oorzaak en herstelt de balans tussen lichaam en geest.